Magura hydraulische remmen onderhouden (filmpjes) | De Vakantiefietser (2024)

Onderdelen voor een reparatie aan een 12 jaar oude idworx waren in heel Tours (Frankrijk) niet te vinden. Wèl bij de Vakantiefietser! Opgestuurd en binnen 24 uur bij de reparateur afgeleverd. Bedankt voor de supersnelle service!

Hugo L. (april 2022)

In deze winkel heb je echt het gevoel dat de klant nog koning is. Wat me verder is bijgebleven is de gastvrije ontvangst en zeer laagdrempelige omgang en communicatie.

Hans P. (april 2022)

Ik ben voor mijn trip nog meerdere malen terug geweest waarbij niet alleen over mijn fiets en mijn gear werd meegedacht maar ook over de beste route. Eigenlijk voelt de vakantiefietser niet als een gewone winkel maar meer als een all round service als je een verre reis wil maken op de fiets! Op reis heb we nog een paar keer contact gehad en onder hun bezielende leiding via beeldbellen onze fietsen kunnen oplappen.

Melisse (januari 2021)

Ik heb een Santos Travelmaster 3+ gekocht. Hij rijdt prima. Ik fiets er veel mee in de duinen en de heuveltjes gaan soepel. Ik zit er fijn op doordat de fiets goed is aangemeten op mijn lengte.

Jan G. (augustus 2020)

Wij zijn uitstekend geholpen bij de Vakantiefietser. De deskundigheid en ongedwongen sfeer hebben wij als heel prettig ervaren. De fietsen bevallen zeer goed. We zullen de Vakantiefietser dan ook zeker aanraden.

Marc & Annette (augustus 2020)

Gaastsra FYTS bij jullie gekocht. Deze bevalt prima! Net als jullie service.

Lineke (augustus 2020)

Ik ben bij de selectie goed geholpen door de vriendelijke staf en de fiets is helemaal op maat voor me afgeleverd. Ben erg blij met de service en ondersteuning die geleverd is. En sinds de telefoonlader is aangesloten op de naafdynamo nooit meer een lege batterij op de telefoon.

Guus ten B. (augustus 2020)

Ik heb een Travelmaster 3+ gekocht met Pinion en ben er zeer tevreden mee. Wat een heerlijk stabiele en betrouwbare fiets zeg!

Paul K. (augustus 2020)

Uitstekende service. Dat begon bij afwijkende specs voor mijn Santos ('regelen we'), na aankoop (pinion beter gemonteerd dan af-fabriek) en als je een vraag hebt, krijg je snel antwoord.

Peter v/d G. (augustus 2020)

Ik ben op zoek gegaan naar een gedegen en betrouwbare vakantiefiets. Enthousiaste en professionele medewerkers, met veel kennis en ervaring. Kortom goeie service!

Myrna de R. (augustus 2020)

Heb een prachtige rode World Traveler gekocht. Eindelijk eens goed op gemeten, zit nu eindelijk goed op mijn fiets. Het is zeker de moeite waard om helemaal naar Amsterdam te gaan, met veel tijd en aandacht mijn fiets uitgezocht SUPER.

Joke v/d V. (juni 2020)

Door meerdere mensen geattendeerd op De vakantiefietser en daar vanuit het Hoge Noorden toch maar eens een bezoek gebracht. En wat een leuke winkel troffen we aan! Een prima plek om een mooie nieuwe fiets te kopen. Prachtige fiets ontvangen. Het omrijden waard vanuit Groningen!

A. B. (juni 2020)

Ook al kunnen we nu niet naar Rome fietsen, ook in Nederland komen onze superfietsen geweldig van pas. We zijn er nog steeds heel blij mee. Geweldige advies en prettige service!

Truus M. & Herman E. (juni 2020)

Van het wensenlijstje dat ik had is voor alle aspecten een goede en soms vindingrijke oplossing gevonden. Bijzonder vond ik dat er bij de de Vakantiefietser aanmerkelijk meer mogelijk bleek te zijn dan bij de webconfigurator van de fabrikant.

Warner P. (januari 2020)

Nu 1 jaar en veel kilometers verder zijn we super tevreden met onze stoere bikes. Elke keer weer genieten. je bent in goede handen. Mooi om te zien dat integer maatwerk loont.

Anita & Emile K. (januari 2020)

Wat een verademing om serieus genomen te worden met al je wensen en vragen. Ik heb nog geen dag spijt van mijn keuze. Ook de nazorg was erg goed en klant gericht. Heel erg bedankt voor al jullie goede raad en ondersteuning.

Tier B. (september 2019)

Zeer tevreden. Na een half jaar kan ik niet anders zeggen. Zowel over de winkel als de fiets.Prima geholpen. Ben iedere keer weer blij als ik fiets op mijn Tout Terrain Tanami met Pinion versnelling. Heerlijke fiets.

Niels (september 2019)

Ik ben heel blij dat ik De Vakantiefietser ontdekt heb. Jullie brengen me een stuk dichterbij mijn doel om een grote fietstocht te maken (Pamir). Met de fiets, maar ook door expertise op andere vlakken die jullie in huis hebben. Het geeft vertrouwen.

Anoek L. (augustus 2018)

Assortiment, kundigheid, aandacht en tijd zit gewoon heel goed. Daarnaast krijg je het gevoel van het op bezoek zijn bij een vriend.

Francis H. (augustus 2018)

Ik ben heel deskundig geholpen. Jullie team heeft een passende oplossing gevonden voor mijn beenlengteverschil. Daar ben ik heel blij mee. En ik kreeg zelfs kleuradvies voor de fiets van jullie mechaniciën/ courtier.

Nienke B. (mei 2018)

Ik heb jullie al aanbevolen in mijn omgeving. Het compromisloze karakter van de winkel, gericht op kwaliteit en meer specifiek de gebruiker spreekt me erg aan.

Joris B. (januari 2019)

Echt superfijn dat jullie eerlijk, degelijk en ook nog eens heel hartelijk advies geven. De fiets past echt goed bij mij en daar voel ik me ontzettend in geholpen. Heel fijn!

Loes v. H. (september 2018)

Heel fijn geholpen en nu een topfiets. Wel zou de reisafstand voor veel mensen in mijn omgeving (Twente) waarschijnlijk een drempel zijn.

Sylvia H. (september 2018)

De ervaring, kennis en kunde spat van de medewerkers af. Daarnaast de passie en vrolijkheid die daarbij komt kijken. Ik ben meerdere keren in de winkel geweest en de manier waarop jullie met klanten omgaan is heel plezierig. Er is aandacht voor de klant. Ondanks dat ik er even voor moet reizen, kijk ik er steeds naar uit om naar jullie toe te gaan.

Dorien C. (augustus 2018)

Ik kocht mijn eerste fiets bij jullie in 2004 en het was gewoon een "no brainer" om terug naar jullie te gaan!

Caroline S. (juni 2018)

Jullie zijn een hele vette winkel. Ben heel blij dat jullie bestaan.

Djin Z. (juli 2018)

We zijn zeer goed geholpen en kunnen geen dingen bedenken waarom je niet een fiets bij jullie aan zou moeten schaffen (of het moet de afstand zijn ;-) want dat was voor ons best een hele reis)

Alma & Harry (december 2018)

Het verstand van zaken spat er vanaf, jullie vragen lekker door over wat nou precies de wensen zijn en nemen de tijd voor het beantwoorden en de service.

Bas S. (december 2018)

We zijn erg goed geholpen, en jullie hebben een heel specifieke deskundigheid, die je niet bij andere fietswinkels vindt.

Peter v. B. (december 2018)

Zeer deskundig op technisch en ergonomisch fietsgebied. Topkwaliteit fietsen

John L. (januari 2019)

Of mensen nou een eerste vakantiefiets zouden aanschaffen of een volgende, ik zou jullie naam altijd noemen. Vooral ook vanwege de mogelijkheid van diverse modellen/systemen die uitgelegd en eventueel geprobeerd kunnen worden met proefrijden

Wessel V. (december 2018)

Ik vind een goede en gezellige sfeer bij het kopen van een duur product erg belangrijk. De uitstraling van jullie winkel maar vooral de medewerkers hebben daar heel positief aan bijgedragen. Er werd alle tijd voor me genomen en jullie waren oprecht geïnteresseerd. Dank!

Stephan v. D. (december 2018)

Je komt bij de Vakantiefietser voor de expertise en je te laten begeleiden in de voorbereiding van je reis, en dat is precies wat jullie doen (en goed doen)

Stefanie Q. (december 2018)

Heel fijne winkel met stuk voor stuk liefhebbers, fantastische service en betrokkenheid bij de klant

Irma B. (november 2018)

Zover ik heb kunnen vinden is er geen andere winkel in Nederland met zo veel expertise met vakantiefietsen.

Hidde W. (november 2018)

Het is prettig om met jullie een fietskeuze te maken, er wordt niets opgedrongen en je kunt alles vragen, het voelt gewoon goed.

Peter M. (oktober 2018)

Iedereen die er werkt heeft veel deskundigheid (en zelf veel gefietst/gereisd). De medewerkers zijn plezierig in de omgang (geen gepush maar tijd om na te denken of opnieuw een proefrit te maken). En de uitgebreide collectie.

Hans H. (oktober 2018)

Ik vond het erg prettig om geïnformeerd te worden bij de Vakantiefietser. Ik vind het personeel erg professioneel en behulpzaam. Op alle vragen die wij hadden werd rustig uitgelegd wat het precies in hield, zodat ik de juiste keuze kon maken.

Anja W. (januari 2019)

Magura hydraulische remmen onderhouden (filmpjes) | De Vakantiefietser (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 6610

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.